پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۹:۵۸

دبیران ریاضی بازنشسته استان اردبیل تجلیل شدند

دبیران ریاضی بازنشسته استان اردبیل تجلیل شدند

اردبیل- استاندار اردبیل با دست‌بوسی دبیران ریاضی بازنشسته استان و اهدای لوح تقدیر از آن ها تجلیل کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بعدازظهر سه‌شنبه در همایش روز ملی ریاضیات ایران مجید خدابخش دبیران ریاضی را سرمایه علمی این استان دانست و تقدیر از آن ها را ضروری خواند.

وی با تأکید به اهمیت نقش ریاضی در توسعه علوم مختلف حتی علم طب، اضافه کرد: اقدام خانه ریاضیات اردبیل در کارآموزی ۱۸۰ کارشناس، کارشناس ارشد و دکتری ریاضی استان قابل توجه است.

استاندار اردبیل با تأکید به اینکه فارغ‌التحصیلان ریاضی می‌توانند در علوم جدید و فضاهای مجازی و حتی بورس ثروت آفرینی کنند، اضافه کرد: سال گذشته پنج هزار میلیارد ریال برای فضای مجازی در استان هزینه شده است در حالی که در مقابل حتی درآمد ۱۰ میلیارد ریالی نیز نداشتیم.

خدابخش تأکید کرد که تولید محتوا در حوزه فضای مجازی درآمدهای نجومی به دنبال دارد و این در حالی است که طی سال‌های اخیر به جای درآمدزایی صرفاً برای تأمین زیرساخت‌ها هزینه شده است.

وی افزود: در وضعیتی که زیرساخت‌های فعالیت در شبکه مجازی از جمله ۳G و۴G در استان فراهم است، انتظار می‌رود فارغ‌التحصیلان رشته ریاضی در این حوزه گام بردارند.

استاندار اردبیل به ضرورت ارتباط‌گیری خانه ریاضیات اردبیل با دانشگاه شریف شد و افزود: انتظار می‌رود استعدادهای ریاضی استان در عرصه تولیدات در فضای مجازی نقش ایفا کنند.

کد خبر 3661552

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha